DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Diyarbakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Diyarbakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi e-Twinning projemiz: “ e-Safety Heroes”

Mrt

YENİŞEHİR KAYMAKAMLIĞI VE YENİŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN OKULUMUZ 11. SINIF ÖĞRENCİLERİNE TABLET VE DİGİTAL EĞİTİM İÇERİĞİ DAĞITILDI

Mrt

DİYARBAKIR İL AFAD MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN OKULUMUZDA DEPREM VE YANGIN TATBİKATI YAPILDI

Mrt

İstiklal Marşı'nın TBMM tarafından Milli Marş olarak kabul edilişinin 103. yıldönümünde, başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını, birinci meclis üyelerini ve değerli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.

ERASMUS+ PROJE BAŞVURU SONUÇ LİSTESİ

Şbt

6 ŞUBAT 2024 TARİHİNDE OKULUMUZDA DEPREM TATBİKATI GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem öğretmenler kurul toplantısı yapıldı

Şbt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SORUMLULUK SINAVINA GİRMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLER AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYIP BAŞVURU DİLEKÇESİNİ İNDİRDİKTEN SONRA  BAŞVURU DİLEKÇESİNİ 08.02.2024 TARİHİNE KADAR DOLDURUP İDAREYE TESLİM ETMENİZ GEREKMEKTEDİR.

Teknofest Duyuru

ERASMUS+FAALİYET ÖĞRETMEN BAŞVURUSU