DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Diyarbakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Diyarbakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi e-Twinning projemiz: “ e-Safety Heroes”

27-03-2024Diyarbakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, "E Safety Heroes" Projesiyle Dijital Güvenlikte Öncü

Diyarbakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, dijital güvenlik ve medya bilinci konularında farkındalık yaratmak için başlattığı ilk e-twinning projesi olan "E Safety Heroes" ile öğrencilerin dijital dünyadaki bilinçlerini artırmaya devam ediyor. Okulun İngilizce öğretmenleri Büşra Nur KARABACAK ve Merve GÜVEN'in de ortakları olduğu bu proje, Türkiye, Azerbaycan ve Romanya'dan toplam 11 okulun katılımıyla gerçekleşiyor.

"E Safety Heroes" projesi, gençleri sadece teknoloji kullanıcıları değil, aynı zamanda dijital dünyada aktif ve bilinçli liderler olarak yetiştirmeyi hedefliyor.

Bu yenilikçi proje, öğrencilerin dijital dünyada karşılaşabilecekleri risklere karşı bilinçlenmelerini ve güvenli bir çevrede iletişim kurmalarını amaçlıyor.

Bu proje, Diyarbakır Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin dijital çağın gereksinimlerine uygun bir şekilde öğrencilerini yetiştirmeye verdiği önemi göstermektedir.

Projede yer alan 11/F ve 11/A AMP öğrencileri, proje çalışmalarını başarıyla sürdürmektedir.

27-03-202427-03-2024

Yayın: 27.03.2024 - Güncelleme: 27.03.2024 14:23 - Görüntülenme: 67